Meerauto's, meer dan alleen auto's

Bij Meerauto's staat het contact met de klant voorop. Door duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ons vriendelijke personeel staat u graag te woord en vragen zijn altijd welkom. Een persoonlijke benadering, helder advies en duidelijke afspraken. Daar staan wij voor.

Sinds 2006 is Meerauto's overgenomen door de huidige eigenaren. De ruime werkplaats biedt ruimte voor minimaal 4 auto's en biedt ons vele mogelijkheden. Zo beschikken wij over de juiste apparatuur voor o.a. aircoservice, revisie, montage van banden en het uitlezen van storingen. 

Door samen te werken met meerdere leveranciers en directe contacten met verschillende dealers kunnen wij onderdelen van een uitstekende kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs leveren. Er is bij ons eigenlijk altijd wel een oplossing voorhanden. 

Naast het onderhoud van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor de in- en verkoop van auto's. Wilt u uw auto verkopen? Via onze in- en verkooppagina kunt u uw auto bij ons aanbieden. Ook wanneer u een specifieke auto zoekt en zeker wilt zijn van een goede aankoop kunt u ons inschakelen als tussenpersoon. Ook verhuren wij verschillende soorten aanhangers. Wij hebben naast de standaard enkel-asser verschillende tandem-assers, een auto-ambulance en kipkar in de verhuur.
Officiële LUK-dealer
Een groot deel van de onderdelen die wij gebruiken worden ingekocht bij LUK. Fabrikant van onder andere koppelingen, versnellingsbakken en diverse bewegende onderdelen. Zo bent u als klant verzekerd van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Meerautos.nl is een erkend leerbedrijf
Onlangs hebben wij wederom het certificaat ‘Erkend Leerbedrijf’ ontvangen waarmee wordt verklaard dat de beroepspraktijkvorming van ons bedrijf door het kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is geëvalueerd en goedgekeurd volgens de kwaliteitscriteria. Als leerbedrijf investeren wij niet alleen in de toekomst van de branche, maar ook in de toekomst van ons bedrijf. Een leerling biedt namelijk veel voordelen voor het bedrijf:

- De leerling kan uitgroeien tot een waardevolle kracht binnen ons bedrijf;
- We zorgen ervoor dat enthousiaste jongeren behouden blijven voor de branche;
- De leerling kan ‘eenvoudige’ klussen overnemen van ervaren monteurs;
- Extra rendement, de opbrengsten van een leerling zijn hoger dan de kosten.